byMétis herinneringen en aanmaningen zijn niet van Metis Notarissen

byMétis herinneringen en aanmaningen zijn niet van Metis Notarissen

De afgelopen weken hebben veel mensen aanmaningen ontvangen die ten onrechte aan ons worden toegeschreven. We willen benadrukken dat deze brieven niet van Metis Notarissen afkomstig zijn, maar van het bedrijf byMétis.

Indien u een brief van byMétis heeft ontvangen, adviseren wij u om contact op te nemen met hun klantenservice voor verdere informatie of vragen met betrekking tot de correspondentie.

Klik hier voor de contactpagina van byMétis: https://bymetis.nl/contact/ 

Mocht u nog verdere vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen