Actie: Gratis Juridische check

 

Ook juridische contracten hebben regelmatig een onderhoudsbeurt nodig of moeten na verloop van tijd vervangen worden. De overheid past bijna dagelijks haar  wet- en regelgeving aan en ook de fiscaliteit wijzigt jaarlijks. Daarom is het goed om uw contracten regelmatig te laten nakijken.

button-actie

Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw:

  • Huwelijkse voorwaarden
  • Testamenten
  • Volmachten (Levenstestamenten);
  • Statuten;
  • Reglementen;
  • Maatschaps- of Vof-contracten;
  • Etc.

Maak een afspraak

De servicebeurt van Metis Notarissen houdt in dat u uw contracten GRATIS kunt laten nakijken. Wij adviseren u over eventueel aan te brengen wijzigingen. Uiteraard bepaalt u zelf of u naar aanleiding van ons advies een contract wel of niet laat aanpassen.

Maak een vrijblijvende afspraak op één van onze kantoren.

Actie - Gratis juridische check
Bezig met versturen

Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen