Huwelijken en nalatenschappen met internationale aspecten

Huwelijken en nalatenschappen met internationale aspecten

Prins Harry en zijn vrouw Meghan gaan een deel van het jaar in Canada wonen. In een ander land gelden andere wetten. Een aantal landen erkent bijvoorbeeld niet een Nederlands geregistreerd partnerschap. Ook niet ieder huwelijk wordt overal ter wereld erkend. Denk daarbij aan een huwelijk tussen twee mannen of twee vrouwen.

Wilt u meer informatie over huwelijken en nalatenschappen met internationale aspecten, dan bent u bij Metis Notarissen aan het juiste adres! Wij hebben een team dat gespecialiseerd is in internationale vraagstukken. Door jarenlange ervaring, up to date kennis en goede contacten met buitenlandse notarissen en instanties, kunnen wij u wegwijs maken in de grote hoeveelheid van rechtsregels en -gevolgen.

Bekijk hier het filmpje van Notaris.nl over Megxit:Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen