Trouwplannen?

Regel het óók goed op het juridische vlak. Laat u gratis informeren in het Metis Café.

Advertentie_Metis_café-button2

Wanneer, Waar en hoe?

17 april 2019
18.00 – 19.30 uur

 

Metis Notarissen
Australiëlaan 90,
6199 AA in Maastricht-Airport

Het nieuwe huwelijksvermogensrecht

In het voorjaar hangt de liefde weer in de lucht. Menig koppel stapt de komende maanden in het huwelijksbootje of gaat een geregistreerd partnerschap aan. En hoewel de jurk, taart, uitnodigingen, bloemen en de tafelschikking natuurlijk al lang en breed geregeld zijn, vergeten geliefden vaak hoe belangrijk het is om op tijd langs te gaan bij de notaris. Door het nieuwe huwelijksvermogensrecht – dat ingegaan is op 1 januari 2018 – is er namelijk nogal iets veranderd, zeker voor ondernemers. Metis Notarissen helpt u graag om binnenkort onbezorgd ‘JA’ te zeggen.

 

Kom langs in het Metis Café

Op woensdag 17 april 2019 organiseert Metis Notarissen een gratis bijeenkomst voor stellen die binnenkort gaan trouwen of zich willen laten registreren. Bent u ondernemer en getrouwd of geregistreerd als partner na 1 januari 2018? Ook dan is deze lezing interessant voor u. Na een korte uiteenzetting over alle ins en outs kunnen bruidsparen hun documenten voorleggen aan onze notarissen voor een vrijblijvend advies.

Ja, ik kom langs in het Metis Café!

Kom langs in het Metis Café
Bezig met versturen

Gerelateerde nieuwsberichten

  Blijf op de hoogte!

  Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

  Uw notaris online, stel hier uw vraag!

  Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

  Contactformulier - chat

  *U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

  Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

  Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

  Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

  Lees meer over onze maatregelen