Klaar voor later? Bezoek ons Metis Café – Thema Testamenten en Levenstestamenten

Klaar voor later? Bezoek ons Metis Café – Thema Testamenten en Levenstestamenten

Een testament opstellen. Hier bent u niet dagelijks mee bezig. Voor veel mensen ook geen prettige gedachte, als u er niet meer bent. Toch is het verstandig om hier (weer) bij stil te staan. Dit geeft rust voor u én uw nabestaanden.

Kom op dinsdag 17 maart van 18:00 uur tot 19:30 uur naar ons Metis Café en laat u, onder het genot van een hapje en een drankje, gratis en vrijblijvend informeren door onze specialisten op het gebied van personen- en familierecht. Ditmaal organiseren wij ons Metis Café op twee locaties; vestiging Maastricht-Airport en vestiging Roermond

Die avond komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het erfrecht
  • De voordelen van een testament (hoe te besparen op erfbelasting en  de vermindering eigen bijdrage verzorgingstehuis)
  • Het levenstestament (wat gebeurt er als u door ziekte tijdelijk of langdurig niet in staat bent om uw belangen te behartigen, wie regelt uw financiële of medische zaken?)

Wij zien u graag in ons Metis Café! Wenst u meer informatie of wilt u zich en aanmelden? Ben er snel bij want vol = vol!

AanmeldenUw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen