Let op: sluiting rondom feestdagen

Let op: sluiting rondom feestdagen cover

Let op: sluiting rondom feestdagen

Het team van Metis Notarissen wenst u en uw familie fijne feestdagen en gelukkig en gezond 2024. Bedankt voor uw vertrouwen het afgelopen jaar. We kijken ernaar uit om u in het nieuwe jaar weer van dienst te zijn.

Rondom de feestdagen zijn onze kantoren gesloten op de volgende dagen:

25 & 26 december

1 & 2 februari

Daarnaast luiden wij op dinsdagmiddag 9 januari het nieuwe jaar inluiden met onze collega’s op een feestelijke borrel. Daarom zijn wij die dag vanaf 15.00 uur gesloten. Wij zijn u dan graag weer van dienst op woensdag 10 januari.Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen