Het Metis Café

Klaar voor later? Regel het óók goed op het juridische vlak voor als u dat zelf niet meer kunt.

Kom naar het Metis Café  en laat u gratis informeren.

Voor wie? Iedereen met vragen over testamenten en levenstestamenten (nieuwe of bestaande)

Waar? Australiëlaan 90, 6199 AA, Maastricht-Airport, Beek en Boven de Wolfskuil 3 D3, 6049 LX Herten

Wanneer? Dinsdag 17 maart, 18:00 uur tot 19:30 uur

Waarom? Gratis juridisch advies over het opstellen- of herzien van uw testament en levenstestament

Metis Café – Thema Testamenten en Levenstestamenten

In verband met de meest recente berichtgevingen en besluiten van de overheid met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) zijn wij helaas genoodzaakt ons geplande Metis Café op 17 maart a.s. uit te stellen tot een nader te bepalen datum. Zodra de situatie het toelaat zullen wij een nieuwe datum plannen en u hierover tijdig informeren middels een nieuwe uitnodiging. Wij rekenen op uw begrip en hopen u, zodra wij een nieuwe datum hebben vastgesteld, te mogen verwelkomen.

 

Een testament opstellen. Hier bent u niet dagelijks mee bezig. Voor veel mensen ook geen prettige gedachte, als u er niet meer bent. Toch is het verstandig om hier (weer) bij stil te staan. Dit geeft rust voor u én uw nabestaanden.

Kom op dinsdag 17 maart van 18:00 uur tot 19:30 uur naar ons Metis Café en laat u, onder het genot van een hapje en een drankje, gratis en vrijblijvend informeren door onze specialisten op het gebied van personen- en familierecht.

Die avond komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het erfrecht
  • De voordelen van een testament (hoe te besparen op erfbelasting en  de vermindering eigen bijdrage verzorgingstehuis)
  • Het levenstestament (wat gebeurt er als u door ziekte tijdelijk of langdurig niet in staat bent om uw belangen te behartigen, wie regelt uw financiële of medische zaken?)

Na de korte uiteenzetting over alle ins en outs over het erfrecht kunt u uw documenten voorleggen aan onze notarissen voor een vrijblijvend advies.

Meld u snel aan want vol = vol!

Meld u gratis en vrijblijvend aan!

 

Kom langs in het Metis Café
Bezig met versturen

Kom langs in het Metis Café

 

In een leven moeten nogal wat zaken geregeld worden. U wilt niet voor vervelende verrassingen komen te staan als het leven anders loopt. Nogal een complexe materie als u zich daar zelf in moet verdiepen. Daarom helpen wij onze relaties gráág met het vastleggen van hun wensen en dromen. In begrijpelijke taal, van mens tot mens.

Tijdens onze Metis Cafés behandelen wij juridische vraagstukken die u in de loop van uw leven tegen kunt komen, gaat u bijvoorbeeld trouwen of samenwonen, scheiden, een huis kopen of een onderneming starten? Bezoek onze Metis Cafés en laat u vrijblijvend adviseren.

Wilt u op de hoogte blijven over de toekomstige thema’s en als eerste de uitnodiging van ons Metis Café ontvangen? Laat uw e-mailadres achter! 

(Let op: dit is geen aanmelding voor onze nieuwsbrief)

Metis Cafe Alert

Per event brengen we een thema
aan het licht zoals:

Huwelijksvermogensrecht

Aandelenoverdracht, overname en interne reorganisaties

Koopovereenkomsten en hypotheekakten

Echtscheidingen

Startende ondernemer : advies over rechtsvormen

Erfrecht en schenken

Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen