Metis Notarissen hanteert reguliere openingstijden tijdens de lockdown

Metis Notarissen hanteert reguliere openingstijden tijdens de lockdown

Het notariaat valt onder de cruciale beroepen tijdens de pandemie. Wij mogen daarom ook tijdens de huidige lockdown onze reguliere openingstijden hanteren. We streven er wel naar om daar waar mogelijk akten per volmacht af te handelen en hooguit 1 tot 2 personen per keer aan tafel te hebben.

Heeft u vragen of wenst u een afspraak in te plannen? Neem hier contact op, onze specialisten staan voor u klaar.Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen