Metis Notarissen op bruidsbeurs – Ja ik wil trouwen in Limburg

Metis Notarissen op bruidsbeurs – Ja ik wil trouwen in Limburg

Bij het plannen van de mooiste dag van jullie leven moet natuurlijk veel geregeld worden. De kleding, de locatie, de band en gastenlijst, in ondertrouw gaan bij de gemeente enz. Maar ook de juridische voorwaarden van het huwelijk moeten niet uit het oog verloren worden. Dit is vaak niet het meest romantische gedeelte van het voorgenomen huwelijk, maar zeer zeker wel verstandig om over na te denken. Wanneer u niet vóór de trouwceremonie bij de notaris uw huwelijkse voorwaarden opstelt, trouwt u sinds 1 januari 2018 automatisch in de wettelijke beperkte gemeenschap van goederen. Wilt u zelf bepalen hoe de schulden en bezittingen verdeeld gaan worden indien het huwelijk eindigt of heeft u andere vragen dan bent u van harte welkom op een van de door ons kantoor verzorgde workshops. Wij zijn op 14 oktober aanwezig op de bruidsbeurs Ja ik wil trouwen in Limburg waar wij drie workshops verzorgen inzake het juridische gedeelte rondom het huwelijk. U kunt kiezen  om deel te nemen om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Interesse? Meld u aan!

Voor een persoonlijk gesprek kunt u uiteraard ook terecht op één van onze vestigingen te Helden, Sittard, Merkelbeek, Gulpen, Valkenburg aan de Geul of Maastricht-Airport (Beek).  Maak een afspraak en laat u adviseren.

 Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen