Nieuwe functionaliteiten: online cliëntdossier en offertes aanvragen.

Nieuwe functionaliteiten: online cliëntdossier en offertes aanvragen.

Naast uw papieren afschrift heeft u bij Metis Notarissen nu ook de mogelijkheid om online uw concepten en uw aktes in te zien. Op deze manier kunt u, middels uw persoonlijke inlogcode, op elke gewenst moment uw dossier online raadplegen. Ook kunt u de status van uw lopende dossier op afstand volgen, zo blijft u te allen tijde op de hoogte!

Nieuw portaal online offertes aanvragen.

Daarnaast is ons offerteformulier vernieuwd. Middels één click opent u ons formulier waar u stapsgewijs uw wensen aan ons kenbaar maakt. Op elk gewenst tijdstip, wanneer dat u het beste uitkomt. Op werkdagen nemen onze medewerkers dezelfde dag óf maximaal de ochtend erna contact met u op om uw offerte met u te bespreken. Ook heeft u de mogelijkheid de offerte op afstand te accepteren. Een fijne gedachte in deze tijd.

Uiteraard blijft u welkom op één van onze vestigingen, wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u.Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen