Op 24-12 en 31-12 sluiten onze kantoren om 14:00 uur

Op 24-12 en 31-12 sluiten onze kantoren om 14:00 uur

Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen in onze medewerkers en in onze dienstverlening het afgelopen jaar. Uiteraard kunt u ook in het nieuwe jaar bij ons terecht met al uw juridische vraagstukken op het gebied van wonen, familierecht, ondernemen, agrarisch- en internationaal privaatrecht.

Al onze kantoren zijn op vrijdag 24 december en vrijdag 31 december in verband met de feestdagen vanaf 14 uur gesloten. Wij wensen u en uw familie een mooi Kerstfeest en een gelukkig en gezond 2022.

 Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen