Resultaten klanttevredenheidsonderzoek 2021

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek 2021

Bij het afsluiten van een dossier sturen wij naast een bedankmail ook een klanttevredenheidsonderzoek naar onze klanten. In dit onderzoek vragen wij onze klanten om onze dienstverlening te beoordelen. De input van de klanten gebruiken wij om onze dienstverlening te verbeteren en nog meer af te stemmen op de wensen van de klant.

Wij zijn trots om onderstaande resultaten te kunnen vermelden:

  • vanuit alle ingevulde enquetes scoren wij een gemiddeld rapportcijfer van een 8,9;
  • 131 van de 190 respondenten beveelt ons aan bij een vriend of collega, onze zogeheten “Promoters”. Hiermee scoren wij een  Net Promotor Score (NPS) van 64 op een schaal van -100 tot +100.

 

Wij danken onze klanten voor hun waardevolle input en voor het mooie cijfer. Dit is de kroon op het werk in 2021 van het hele team van Metis Notarissen . Ons team staat ook in 2022 voor u klaar, om u bij te staan bij al uw juridische vraagstukken. Neem hier contact op voor een vrijblijvende afspraak bij de notaris bij u in de buurt.

 Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen