Test uw testament!

Test uw testament!

test_uw_testament

 

 

 

 

 

 

 

In de laatste uitgave van Lifestyle in Limburg (okt 2021) leest u waarom het belangrijk is om regelmatig uw testament te herzien. Bent u bijvoorbeeld getrouwd, gescheiden of heeft u een huis gekocht? Deze veranderingen kunnen van invloed zijn op uw testament. Doe de familiechecklist en ontdek of u het goed geregeld heeft voor nu en later. Zeker weten zorgt namelijk voor gemoedsrust!

Contact

Wenst u een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten op het gebied van familierecht? Neem hier contact op, wij staan voor u klaar.Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen