Trouwplannen? Kom naar ons Metis Café!

Trouwplannen? Kom naar ons Metis Café!

In het voorjaar hangt de liefde weer in de lucht. Menig koppel stapt de komende maanden in het huwelijksbootje of gaat een geregistreerd partnerschap aan. En hoewel de jurk, taart, uitnodigingen, bloemen en de tafelschikking natuurlijk al lang en breed geregeld zijn, vergeten geliefden vaak hoe belangrijk het is om op tijd langs te gaan bij de notaris. Door het nieuwe huwelijksvermogensrecht – dat ingegaan is op 1 januari 2018 – is er namelijk nogal iets veranderd, zeker voor ondernemers. Metis Notarissen helpt u graag om binnenkort onbezorgd ‘JA’ te zeggen.

Op woensdag 17 april 2019 organiseert Metis Notarissen een gratis bijeenkomst voor stellen die binnenkort gaan trouwen of zich willen laten registreren. Bent u ondernemer en getrouwd of geregistreerd als partner na 1 januari 2018? Ook dan is deze lezing interessant voor u. Na een korte uiteenzetting over alle ins en outs kunnen bruidsparen hun documenten voorleggen aan onze notarissen voor een vrijblijvend advies

Aanmelden? Klik hier

Heeft u interesse in een afspraak met één van onze specialisten? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.