Uw spaargeld en eigen huis ”opeten”? Niet als u eerst naar de notaris gaat!

Uw spaargeld en eigen huis ”opeten”? Niet als u eerst naar de notaris gaat!

Zo lang en gezond mogelijk thuis blijven wonen is een wens van ons allemaal. Maar toch komt er misschien een moment waarop u in een verpleeg- of verzorgingstehuis gaat wonen. Vanaf dat moment betaalt u aan de zorginstelling een eigen bijdrage. Bij het vaststellen van de hoogte van de eigen bijdrage wordt gekeken naar zowel uw inkomen als het vermogen.

Metis Notarissen vertelt in de laatste uitgave van Lifestyle in Limburg hoe de notaris u kan helpen  de eigen bijdrage zo laag mogelijk te houden.

DOWNLOAD het artikel hier: LifeStyle in Limburg – Metis Notarissen

 

Wenst u meer informatie of een adviesgesprek? Vul het contactformulier in en u hoort spoedig van ons!Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen