Vestigingen beperkt bereikbaar door interne trainingen

Vestigingen beperkt bereikbaar door interne trainingen

In verband met interne trainingen van het voltallige personeel zijn op maandag 7 en dinsdag 8 september enkele vestigingen beperkt bereikbaar:

  • Op maandag 7 en dinsdag 8 september is Metis Gulpen gesloten.
  • Op maandag 7 september is Metis Roermond en Metis Sittard gesloten. Op dinsdag 8 september zijn beide vestigingen weer volledig geopend.

 

Voor dringende zaken kunt u contact opnemen met ons team van Metis Maastricht-Airport en Metis Sittard op telefoonnummer: 088-3040304 of stuur een e-mail naar info@metisnotarissen.nl.

Wij danken u voor uw begrip.Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen