Wij gaan verhuizen van Helden naar Roermond

Wij gaan verhuizen van Helden naar Roermond

Vanaf 6 januari 2020 openen wij de deuren van onze nieuwe vestiging in Business Center Roerpoort, net buiten het centrum van Roermond aan de A73.
Onze vestiging Helden is nog geopend tot vrijdagmiddag 27 december 2019.

Metis Notarissen is ongeveer 5 jaar een vertrouwde naam in Helden, gemeente Peel en Maas. Jarenlang stonden notaris mr. Yvonne Willemse en haar team klaar aan de Willem van Hornestraat 61. Wij gaan verhuizenMetis verhuist naar Roermond zodat wij u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Onze locatie is uitstekend bereikbaar met de auto, beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid én is ongeveer 20 minuten rijden van onze oude vestiging.

Uiteraard kunt u op onze nieuwe vestiging terecht voor een gedegen advies tot het volledig ontzorgen van juridische vraagstukken op het gebied van Wonen, Relatie & Erven, Ondernemen, Agrarisch en Internationaal Privaatrecht. Juridische vraagstukken van een jongvolwassene, een gezin, ondernemer en/of een senior, bij Metis Notarissen hebben we voor ieder rechtsgebied een specialist in huis, die alle ins en outs van het vakgebied kent en u met raad en daad bijstaat. In begrijpelijke taal, van mens tot mens.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor persoonlijk advies, de koffie staat klaar!