Wij gaan verhuizen van Helden naar Roermond

Wij gaan verhuizen van Helden naar Roermond

Vanaf 6 januari 2020 openen wij de deuren van onze nieuwe vestiging in Business Center Roerpoort, net buiten het centrum van Roermond aan de A73.
Onze vestiging Helden is nog geopend tot vrijdagmiddag 27 december 2019.

Metis Notarissen is ongeveer 5 jaar een vertrouwde naam in Helden, gemeente Peel en Maas. Jarenlang stonden notaris mr. Yvonne Willemse en haar team klaar aan de Willem van Hornestraat 61. Wij gaan verhuizenMetis verhuist naar Roermond zodat wij u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Onze locatie is uitstekend bereikbaar met de auto, beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid én is ongeveer 20 minuten rijden van onze oude vestiging.

Uiteraard kunt u op onze nieuwe vestiging terecht voor een gedegen advies tot het volledig ontzorgen van juridische vraagstukken op het gebied van Wonen, Relatie & Erven, Ondernemen, Agrarisch en Internationaal Privaatrecht. Juridische vraagstukken van een jongvolwassene, een gezin, ondernemer en/of een senior, bij Metis Notarissen hebben we voor ieder rechtsgebied een specialist in huis, die alle ins en outs van het vakgebied kent en u met raad en daad bijstaat. In begrijpelijke taal, van mens tot mens.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor persoonlijk advies, de koffie staat klaar!Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen