Zorgeloos een huis kopen: download de brochure

Zorgeloos een huis kopen: download de brochure

Als je net een huis hebt gekocht, dan ga je een leuke en bijzondere tijd tegemoet. Er komt van alles op je pad dat geregeld moet worden. Een van die dingen is het bezoek aan je notaris. Want alleen een notaris kan ervoor zorgen dat jouw droomhuis ook echt je eigendom wordt. Download via onderstaande button onze brochure en neem een kijkje in de keuken van de notaris, zodat je weet wat ons beweegt als we om informatie vragen!

Staat je woning te koop of ben je voornemens een woning aan te kopen, en wens je de levering door ons kantoor te laten verzorgen, neem dan graag contact met ons op.  Bij Metis Notarissen zorgen wij ervoor dat u geen spijt krijgt van uw aan-/verkoop!

Download de brochure

 

> Per 1-1-2021 wordt de overdrachtsbelasting afgeschaft. Bekijk ook wat deze nieuwe regeling betekent voor woningkopers.Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen