Agrarisch

De agrarische sector is de laatste jaren ingrijpend veranderd. Van eenvoudig ‘boeren’ is vaak geen sprake meer. Tegenwoordig zijn het grote bedrijven, met een complexe bedrijfsvoering. De wet- en regelgeving op het gebied van agrarisch recht verandert veelvuldig. Dit alles zorgt ervoor dat er geregeld specifiek juridische vragen ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen op het gebied van productierechten en betalingsrechten.

Om agrariërs goed te kunnen adviseren heeft Metis notarissen van het agrarische recht haar specialisme gemaakt.

Metis notarissen is u graag van dienst bij:

  • Advies inzake pacht
  • Advies inzake overdracht agrarische woning en/of grond
  • Opstellen pachtovereenkomst
  • Overdracht agrarische woning en/of grond
  • Advies en begeleiding inzake agrarische bedrijfsoverdrachten

Heeft u vragen omtrent een van bovengenoemde onderwerpen en wilt u graag een duidelijk advies, schroom dan niet om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies?

Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen