Werken bij

Werken bij Metis Notarissen

Zoek jij een uitdagende functie bij een professionele rechtskundige dienstverlener? Doen waar je goed in bent en waar je hart ligt?
Dan is Metis Notarissen dè plek voor jou.

 

Werken bij Metis Notarissen betekent werken in een snelgroeiende, regionaal georiënteerde holding met een ambitieus team. We werken op professionele wijze aan een optimale dienstverlening voor onze klanten en hebben voor ieder rechtsgebied een specialist in huis, die alle ‘ins & outs’ van het vakgebied kent. Onze bedrijfspolicy is dat we niet schromen ‘out of the box’ en vooral vooruit te denken.

 

Herken jij jezelf hierin en denk je een steentje bij te kunnen dragen aan onze organisatie? Reageer dan op een van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!

Open sollicitatie

Geen passende vacature kunnen vinden? Een open sollicitatie insturen kan uiteraard ook!

Open sollicitatie insturen

Open sollicitatie

Maximum file size: 33.55MB

Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen