Werken bij het grootste notariaat van Limburg?

Werken bij het grootste notariaat van Limburg?

Zelfstandig notarieel ondersteuner Onroerend Goed

Wij zijn op zoek naar een proactieve, enthousiaste, goed gekwalificeerde en zelfstandig notarieel ondersteuner Onroerend Goed. Bij voorkeur heb je ervaring in een juridische omgeving. De functie van zelfstandig notarieel ondersteuner OG betreft een veelzijdige en afwisselende functie waarbij je werkzaam bent als spin in het web. Je komt te werken in een sterk en zeer gewaardeerd team. Lees meer en solliciteer…

Allround Secretaresse

Wij zijn op zoek naar een proactieveenthousiaste, goed gekwalificeerde secretaresse voor minimaal 32 uur in de week.  Heb jij affiniteit met de juridische omgeving? Dan zoeken wij jou! De functie van allround secretaresse betreft een veelzijdige en afwisselende functie waarbij je werkzaam bent als spin in het web. Je komt te werken in een sterk en zeer gewaardeerd team.

Als allround secretaresse heb je een faciliterende en ontzorgende functie voor zowel de desbetreffende notaris als naar de behandelaren en rest van de organisatie. Lees meer en solliciteer…Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen