Ondernemen

Weten dat de randvoorwaarden kloppen en zaken goed geregeld zijn, geeft rust. Rust om u te focussen op datgene wat u het liefste doet; ondernemen!

 

Bent u van plan een onderneming te starten? Wilt u advies over de juiste rechtsvorm van uw onderneming? Of heeft u vragen over andere zaken die met ondernemen en ondernemingsrecht te maken hebben? Metis Notarissen kan u begeleiden bij oprichting van een bedrijf, een fusie, statutenwijzigingen, aandelenoverdracht, overname en interne reorganisaties. In nauwe samenwerking met andere disciplines leveren wij een optimale dienstverlening!

De checklist voor ondernemers gebruiken?

Wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Personenvennootschappen
  • Verenigingen en stichtingen
  • Besloten en naamloze vennootschappen
  • Bedrijfsoverdrachten
  • Fusies en splitsingen
  • Fiscaliteiten ondernemingsrecht

Bent u voornemens een besloten vennootschap op te richten, aandelen te verkopen of aan te kopen of een fusie met een andere onderneming aan te gaan, schakel ons dan zo tijdig mogelijk in, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies.

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies?

Uw notaris online, stel hier uw vraag!

Stel hier gratis uw juridische vraag en ontvang binnen 24 uur een antwoord.*

Contactformulier - chat

*U ontvangt gedurende de werkweek binnen 24 uur een antwoord van één van onze specialisten.

Ook Metis Notarissen wil graag de richtlijnen van RIVM volgen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Alle voorgeschreven maatregelen worden in acht genomen! Ofschoon ons kantoor op werkdagen van 09.00 uur tot 17.15 uur geopend is, zullen wij – gelet op de adviezen van het RIVM en mits gelet op onze notariële zorgplicht naar onze mening verantwoord – besprekingen met u zoveel mogelijk via een beeldverbinding van Skype, FaceTime of Whatsapp of gewoon per telefoon voeren. Om de juiste afweging te maken verzoeken wij u daarom om met ons te bellen in plaats van spontaan langs te komen.

Dat betekent echter niet dat we uit de running zijn. Integendeel!

Lees meer over onze maatregelen